fbpx

Komia

Säilytykseen ja lajitteluun lisää mahdollisuuksia

Koria-malliston lippulaivamalli Komia esiteltiin ensimmäisen kerran Habitare-messuilla, jossa se keräsi runsaasti kiitosta muotokielestä ja monipuolisista käyttöominaisuuksista. Suunnittelun lähtökohtana oli tuoda lajitteluun lisää mahdollisuuksia. Komia sisältää neljä isoa lajitteluastiaa sekä innovatiivisen, ulosvedettävän piilolokeron, jonne on kätevä sijoittaa piiloon vaikka patterit ja lamput.

Komia on pyörien avulla helposti liikuteltava ja sitä pystyy käyttämään keittiössä vaikka saarekkeena tai eteisessä pöytänä, josta se on pyörien avulla helppo siirtää vaikkapa ruokapöydän päähän tarjoilutasoksi. Mitat on suunniteltu niin, että se mahtuu kätevästi myös keittiötason alle.

Suomalaista tyylikkyyttä ja designiä kotiin

Tuotteessa on tyylikäs vedin sekä laadukkaat ja kestävät kiskot, joiden ansiosta ulos vedettävä vaunu hidastuu automaattisesti. Mallista voi valita mielensä mukaan jonkun kolmesta elegantista väri- ja puupinta vaihtoehdosta. Perusvärit ovat kauniita puun kuvioita korostavat musta saarni, valkotammi tai moderni vaalea tekninen koivuviilu.

Tuote toimitetaan tehtaalta valmiiksi koottuna. Pyörät ja lajitteluastiat kuuluvat pakettiin. Sinun tarvitsee vain valita väri, ja halutessasi voit tilata tuotteen erivärisellä etuseinällä lisäämään sen näyttävyyttä kotisi katseenvangitsijana.

Leveys cm Korkeus cm Syvyys cm Tilavuus l
Ulkomitat 60 62 52
Sisämitat 58 60 50 174,0
Kysy tuotteen värivaihtoehdoista