fbpx

Korkia

Käsityönä Suomessa valmistettu

Koria-tuoteperheen Korkia on Suomessa käsityönä valmistettu, linjakas sekä monikäyttöinen lajittelu- ja säilytyskaluste. Korkean ja kapean mitoituksen vuoksi se soveltuu erinomaisesti pieneenkin tilaan.

Sisältä löytyy lajitteluun optimoitu,  jopa kahdeksan erillisen lokeron muokattava järjestelmä helpottamaan arkeasi ja vastaamaan perheenne lajittelun tarpeisiin.

Korkian on muotoiltu sulautumaan kauniisti kodin muuhun sisustukseen. Aidot puupinnat tekevät kalusteesta sekä ekologisen että kauniisti tilaa pehmentävän, ja antavat tyylikkään viimeisen silauksen sisustuksellesi.

Aikaa ja kulutusta kestävä

Tuotteessa on kaksi samankokoista, laadukkailla kiskoilla toimivaa laatikkoa, jotka aukeavat pehmeästi laatikkoa painamalla.
Molempien laatikoiden sisään kätkeytyy jopa 40 litraa tilaa, joten se on todellinen tilaihme.

Laadukkaat materiaalit on tehty aikaa ja kulutusta kestäviksi. Puupinnat on käsitelty kestävällä UV-kovetetulla lakalla ja reunat vesiohenteisella lakalla, joten pinnat on helppo säilyttää puhtaana ja kiiltävänä.

Leveys cm Korkeus cm Syvyys cm Tilavuus litraa Paino kg
Ulkomitat 42 90 41 30
Sisämitat 40 74 39 115
Laatikot 35 35 35 42

Muokkaa oman näköiseksi

Värivariaatoilla Korkiasta pystyy tekemään persoonallisen vaihtamalla jalkojen tai kannen väriä. Perusvärit ovat kauniita puun kuvioita korostavat musta tammi, valkotammi tai moderni vaalea tekninen koivuviilu. Tuote toimitetaan tehtaalta valmiiksi koottuna ja sen käyttöönotto on uskomattoman vaivatonta.

Tuotteeseen on suunniteltu lisävarusteeksi väliseinin muokattava, tyylikäs sisälaatikko.  Korkian pystyy yhdistämään myös kauniisti Koria-sarjan Mukava-malliin auttamaan suuremmissa tilantarpeissa.

Kysy tuotteen väivaihtoehdoista