fbpx

Mukava

Monipuoliseen säilytykseen ja mukavaan istumiseen

Istahda mukavan penkin päälle sitomaan kengännauhat, nosta sen jälkeen kansi ja ota lajitellut muovit tai kartongit mukaan matkalla ulos. Helppoa ja käytännöllistä kauniissa kokonaisuudessa!

Kuten kaikkien Koria-mallien, myös Mukavan osalta suunnittelun lähtökohtana on ollut käytettävyys yhdistettynä moderniin muotoiluun ja tyylikkääseen viimeistelyyn. Istuintaso on riittävän korkealla, että siitä on helppo nousta ylös, ja kannen alla on ruhtinaallisesti tilaa lajittelulle ja muille säilytystarpeille.

Mukavan suunnittelu lähti Habitare 2019 messuilla tehdyn asiakaskyselyn pohjalta. Siellä suuri joukko haastatelluista kertoi, että heille sopivin paikka roskien lajitteluun on eteinen, ja eteiseen sopisi kätevästi penkki, jossa voisi istua sitomaan nauhat tai lepäämään.

Muokattavuutta ja monikäyttöisyyttä

Kannen alta paljastuu yli 110 litraa tilaa, joten sinne mahtuu monenlaista säilytettävää. Voit valita mukaan lajitteluun suunnitellun sisälaatikon, josta saat helposti siirrettävien väliseinien avulla muokattua sopivat lokerot oman tarpeesi mukaan. Tai voit täyttää tilan omilla laatikoillasi, ja käyttää ylimääräistä tilaa vaikkapa kenkien säilytykseen. Valinta on Sinun.

Kannen mekanismi on turvallisesti kannen laskemista hidastava, joten kansi ei putoa kovalla voimalla.

Mukavan alla olevat jalat on optimoitu 14 cm korkeiksi, joten niiden alta mahtuu siivoamaan, ja mahtuupa sinne alle vaikka robotti-imuri.

Värejä ja muunneltavuutta jokaiseen makuun

Koria-tuotteista pystyy tekemään persoonallisen vaihtamalla jalkojen tai kannen väriä. Perusvärit ovat tyylikkäitä puun kuvioita korostavat upea musta saarni, ajaton valkotammi tai moderni vaalea tekninen koivuviilu.

Koria-tuotteiden pinnat käsitellään tämän hetken parhailla pintakäsittelytuotteilla varmistamaan hyvä kulutuskestävyys ja pitkäikäisyys. Tasaiset pinnat käsitellään UV-valolla kovetettavalla lakalla ja reunat vesiohenteisella lakalla. UV-kovettuvan lakan etuna on, että se on hyvän kulutuskestävyyden lisäksi ympäristöystävällinen, sillä pintakäsittelystä ei synny VOC-päästöjä.

Tuote toimitetaan tehtaalta valmiiksi koottuna ja sen käyttöönotto on vaivatonta.

Leveys cm Korkeus cm Syvyys cm Tilavuus l Paino kg
Ulkomitat 80 70 (istuin 52) 42 25,0
Sisämitat 78 36 40 112,3
Kysy tuotteen värivaihtoehdoista