fbpx

Yhdistelmät

Yhdistele kotiisi näyttävä kokonaisuus!

Voit valita kotiisi myös kokonaisen säilytysratkaisun, sillä Koria-perheen Korkia ja Mukava on suunniteltu toimimaan sekä yksin että yhdessä. Yhteensopiva mitoitus ja linjojen tarkka suunnittelu tarjoavat mahdollisuuden luoda kokonaisuuksia tarpeen mukaan. Tilanteen muuttuessa ne toimivat aina kuitenkin myös erikseen, joten sisustuksen muokkaaminen on helppoa.

Yhdessä niistä löytyy jopa 200 litraa tilaa säilytystä ja lajittelua varten. Esimerkiksi Mukavan kannen alle saa mahtumaan keräyspullot ja -pahvit, ja Korkian laatikoihin mahtuu muovit, metallit, kartongit, lasit ja vielä paljon muuta.

Väriyhdistelmillä raikkautta kotiisi

Osaan tuotteistamme voit valita sinun makuusi ja tyyliisi sopivat vaihtoehdot vaaleista ja tummista sävyistä. Vaihtamalla kannen ja jalat toiseen väriin syntyy aivan uudenlainen upea katseenvangitsija.

Esimerkiksi musta runko vaalealla kannella ja vaaleilla jaloilla on todella upea kokonaisuus, joka takuulla kiinnittää huomion  ja herättää positiivista huomiota kodissasi vierailevien silmissä.

Kysy rohkeasti myös erikoisvärejämme, niitä löytyy runsaasti ja niiden avulla saat juuri sinun kotiisi sopivan kokonaisuuden!

Koria tuotteet yhdessä ja erikseen

Tuotteet toimitetaan aina valmiina kokonaisuutena. Tuotteet voidaan yhdistää toisiinsa piiloon jäävällä ruuvilla, ja peittää pieni reikä nastalla kun tuotetta tahdotaan käyttää taas erillään. Usein ruuvia väliin ei edes tarvita, vaan parivaljakko pysyy siististi vierekkäin ilman kiinnitystäkin.

Korkia + Mukava Leveys cm Korkeus cm Syvyys cm Tilavuus l Paino kg
Ulkomitat 122 90 42  n. 200 55
Kysy tuotteen värivaihtoehdoista