fbpx
  1. Etusivu
  2. -
  3. Tuotteet
  4. -
  5. Keviä, valkolakattu tekninen koivuviilu

Keviä, valkolakattu tekninen koivuviilu

350

Tuotteet kootaan tilauksen mukaan, joten toimitusaika on 1-2 viikkoa.

KORIA-malliston uusin tulokas on upea design-kaluste Keviä. Keviän suunnittelu on lähtenyt kierrätyksen jatkuvuudesta, ja sen tarkkaan harkitut yksityiskohdat henkivät jatkuvuutta. Suomalaisen teknisenkoivuviilun kuviot tuovat kotiisi upean katseenvangitsijan, joka kätkee sisäänsä runsaasti tilaa lajittelulle. Tekninen koivuviilu on tehty liimaamalla viiluja yhteen ja sen jälkeen leikkaamalla ne poikittain. Lopputuloksena on modernisti eloisa puupinta, joka sopii hyvin monenlaisiin tiloihin.

Kannen alta paljastuu innovatiivinen kierrätysjärjestelmä, jonka lokeroita voi muokata sopivan kokoisiksi oman tarpeen mukaan. Väliseinillä voit lisätä kalusteeseen kahdesta neljään lokeroa, tai käyttää tuotetta ilman väliseiniä. Kuten kaikissa KORIA-malleissa, myös Keviässä on suunniteltu pussinpidikkeet, joiden ansiosta käyttö on helppoa.

Keviä on niin tukeva, että sen päälle voi nousta seisomaan ja käyttää sitä apujakkarana. Se soveltuu hyvin muotonsa puolesta myös istumiseen. Myös puhtaanapito on helppoa irrotettavien väliseinien ansiosta.

Toimitukseen sisältyy Keviä-kausteen rungon lisäksi kansi, kolme väliseinää sekä kätevät pussinpidikkeet.

Väri: vaalea tekninen koivuviilu

Leveys: 60 cm
Korkeus: 41 cm
Syvyys: 40 cm
Paino: 10 kg

Lisätuotteet

Ei lisätuotteita.

Muut tuotteet

Valikko