fbpx
  1. Etusivu
  2. -
  3. Tuotteet
  4. -
  5. Korkia, räätälöi oma tuotteesi

Korkia, räätälöi oma tuotteesi

920950

Tuotteet kootaan tilauksen mukaan, joten toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Korkia on Koria-perheen linjakkain jäsen. Sen laadukkaat materiaalit on tehty aikaa ja kulutusta kestäviksi. Aidot puupinnat on käsitelty vesiohenteisella ja UV-kovettuvalla lakalla, jonka ansiosta pinnat säilyvät puhtaana ja kiiltävänä ilman turhia kemikaaleja.

Korkian kahdessa tasossa olevat laatikot sisältävät runsaasti tilaa lajittelulle, ja kätevästi muokattavat sisälaatikot auttavat jopa kahdeksan eri materiaalin lajittelun. Laatikoissa on laadukkaat Tipmatic-kiskot, joiden ansiosta laatikko avautuu kevyesti etupaaneelia   painamalla, joko kädellä tai jalalla. Laatikko avautuu kokonaisuudessaan tyylikkään hitaasti ja hiljaisesti.

Tämän tuotteen voi muokata juuri sellaiseksi kuin haluat. Valitse ensin rungolle väri (kalusteen väri) ja laatikoiden etuseinän värin, joita ovat kauniita puun kuvioita korostavat musta saarni, valkotammi tai moderni vaalea tekninen koivuviilu. Puiset jalat voit valita tummana (musta tammi) tai vaalena (valkotammi). Kalustetta voi käyttää myös ilman jalkoja.

Tuote kootaan käsin ja toimitetaan kasattuna kotiovelle.

Leveys: 42 cm
Korkeus: 90 cm (76 cm + jalat 14 cm)
Syvyys: 41 cm
Paino: 30 kg
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Lisätuotteet

Ei lisätuotteita.

Muut tuotteet