fbpx

Vastuulliset yritykset pärjäävät ja tuottavat tutkimusten mukaan paremmin. Vastuullinen työnantaja on myös kiinnostava parhaiden työntekijöiden näkökulmasta. Ostamalla kotimaiset puupintaiset lajitteluratkaistu nostat yrityksesi arvoa kaikkien sidosryhmien silmissä.

Olemme suunnitelleet lajittelumalliston helpottamaan kotona, toimistoissa ja kotitoimistoissa tapahtuvaa lajittelua. Tuotteissa laatikoiden korkeus sopii lajitteluun ja sisällä on lajitteluun sopivat muokattavat lokerot. Laatikoiden toiminta on suunniteltu niin, että käyttö on mahdollisimman helppoa. Laadukkaat mekanismit ja aito puupinta tuovat lajitteluun ripauksen luksusta.

Koriaa löytyy kolmea eri kokoa, joista voit valita parhaiten sopivan tai yhdistellä niitä oman tarpeesi mukaan. Värivaihtoehtoja on musta tammi, valkotammi ja moderni tekninen koivuviilu. Kysy rohkeasti myös erikoisvärejämme.

Penkkimalli sopii erityisesti yrityksiin, joissa eteisessä tai aulassa on tarve istumapaikalle. Korkiassa on kahdessa tasossa yhteensä jopa kahdeksan lajittelulokeroa.

Kiinnostuitko tuotteistamme? Kerromme mielellämme lisää niistä ja esimerksiksi mahdollisuuksista räätälöidä tuotteita yrityksenne värien mukaan. Ota yhteys asiakaspalveluumme tai lähetä alla oleva yhteydenottolomake.
asiakaspalvelu@ekosti.fi  +358 45 78744667
Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field