fbpx

Verkkokaupan ja KORIAn tarina

Oikeat innovaatiot syntyvät tarpeesta. KORIAn osalta tarve lähti siitä, että ihmiset tahtovat lajitella kotona syntyvää jätettä. Ongelmana on kuitenkin se, että kotona pitäisi pystyä lajittelemaan helposti jopa kymmenen erilaista tuotetta: on palautuspullot ja -tölkit, kartongit, pahvit, muovit, paperit, lasit, biojätteet, sekajätteet ja vielä metallitkin. Kaikelle tälle ei yksinkertaisesti löydy tilaa keittiöstä, vaikka miten olisi uusi keittiö jonka kaapistot on optimoitu lajittelun näkökulmasta. Tästä seurasi innovaatio: tehdään lajittelua varten optimoituja kalusteita, jotka voi sijoittaa vapaasti sopivaan paikkaan huoneesta riippumatta.

Ideasta syntyi prototyyppi, jota esiteltiin ensimmäisen kerran Habitaressa vuonna 2019. Sieltä saimme paljon palautetta, jonka pohjalta tuote jalostui kolmeksi eri versioksi: alkuperäinen tason alle työnnettävä ja pyörillä liikkuva Komia, kapeita paikkoja varten kaunis ja solakka Korkia sekä erityisesti eteiseen suunniteltu Mukava, jonka päälle on kiva istahtaa vaikkapa solmimaaan kengännauhat. KORIA-tuoteperhe oli syntynyt.

KORIAn suunnittelusta ja verkkokaupan pyörittämisestä vastaavat Koria Group Oy:n yrittäjät pohjalaistaustaiset Hanna Sirama ja Timo Kaura. Laadukkaiden tuotteidemme taustalla on tiivis yhteistyö huonekalutehdas P. Rotola-Pukkila Oy:n kanssa, ja heidän yli 50 vuoden kokemuksensa laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta takaavat korkean laadun ja parhaat materiaalit.

Asiakaslupauksenamme on tuottaa kauniita, kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja lajittelun ja säilytyksen tarpeisiin sekä kotiin että toimistoille. Kotimaisuus ja puiset, upeat valmitusmatriaalit ovat meille itseisarvo. Ne, ja skandinaavinen muotoilu yhdistettynä suomalaiseen huonekaluvalmistukseen.

Siitä on syntynyt KORIA.

Keskustelemme mielellämme lisää tuotteistamme tai yhteistyömahdollisuuksista. Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä lomakkeella